Levering

Leveringsmåde og betingelser.

Hold folden ren - Det er pærelet
Image 01

Lidt om hvordan vi handler:

Løsdele til foldrenseren ankommer til Søholm fra England og samles her hos os. Salget foregår direkte fra producent til forbruger, uden fordyrende mellemhandlere.

Vi handler kun kontant, senest ved leveringen. Dette for at begrænse vore omkostninger til administration og dermed sikre så lav en pris som muligt. Til gengæld bruger vi vor tid på at yde en så god service som muligt. Kun hos Søholm får du 5 års fri service på alle vore maskiner.

Levering foretages normalt ved vognmand som betales af køber. Alternativt leverer vi med vor vogn hvis omkostningerne derved bliver lavere. Vi beregner KR. 3,10 pr.km. med tillæg af færge eller bro.
Ønsker du et tilbud på levering, så kontakt vor vognmand direkte: Jeff Them. Tlf: 30343125 - Jeff plejer at kunne levere betydeligt billigere end Danske Fragtmænd der ellers er alternativet.

Vi kører dog en del rundt i landet og deltager med udstilling på mange hestemarkeder. Det vil være muligt at afhente maskinen på et af disse markeder. Afhenter du selv på vor adresse eller på et hestemarked, giver vi en rabat på Kr. 500,- +moms.


Søholm er eneforhandler i Skandinavien af Trafalgar og Predator foldrensere
Vogt dig for efterligninger: Kun "Pæretyven" fra Søholm giver dig 5 års fri
service på din maskine. Du betaler kun eventuelle reservedele og olie.
Søholm samarbejder aktivt med producenten om fremstillingen af foldrenseren,
som sælges direkte til forbrugeren, uden fordyrende mellemhandlere.