Galge til slange

Præsentation galge til slange.

Hold folden ren - Det er pærelet
Image 01

Galgen holder sugeslangen svaevende over jorden når foldrenseren anvendes sammen med en havetraktor. Derved lettes arbejdet betydeligt, idet man ikke behøver at sidde og holde i sugeroret under kørsel på folden. Når man er nået hen til en hestepære, rækker man blot ud efter sugerøret og fjerner pæren, slipper sugerøret igen og korer videre.

Galgen er udformet med et bundbeslag der fastgores permanent til traekstangen med to 10mm bolte. Den lodrette stang stikkes derpa ned i bundbeslaget, den vandrette del, topbeslaget, fjedre og kaeder monteres uden brug af vaerktoj.

For at opnå den bedste montering, er det nodvendigt at afkorte slangen, hvorved foldrenserens sugeevne oges betydeligt. Laengden af slangen og udtraekket af den vandrette del afgores af det traekkende koretojs storrelse.

Fjederen mellem den lodrette og vandrette del tilpasses med kæden så der opnås en balance der gør at sugerøret svæver ca. 10 - 20 cm. over jorden, hvorfor det ikke er nødvendigt at holde i slange eller sugerør under kørsel.

Galgen leveres komplet med alle nødvendige skruer, fjedre og beslag. Monteres på få minutter og sparer mange timers arbejde.

Pris for komplet sæt Kr. 1100,- (Excl Moms)

 


Søholm er eneforhandler i Skandinavien af Trafalgar og Predator foldrensere
Vogt dig for efterligninger: Kun "Pæretyven" fra Søholm giver dig 5 års fri
service på din maskine. Du betaler kun eventuelle reservedele og olie.
Søholm samarbejder aktivt med producenten om fremstillingen af foldrenseren,
som sælges direkte til forbrugeren, uden fordyrende mellemhandlere.